Meny
Meny

Flere visninger

Ortopad Elite Blå

Varekode: O_Elite-blå
Elite Blå er på vei ut av produksjon. Vi selger ut lageret og tar deretter inn nye produkter med nye motiv. Det vil derfor ikke være alle størrelser tilgjengelig.Hver eske Ortopad øyeplaster inneholder 5 ulike motiv, med totalt 50 lapper per eske. Ortopad øyeplaster er laget av et usedvanlig mykt og pustende fleece-stoff. Lappene består av flere lag, med et lag i midten som blender lyset effektivt og et mykt, behagelig bomulls-stoff på innsiden mot øyet. Lappene festes på utsiden av øyenbryn og rundt hele øyet med et allergivennlig hudlim. Ortopad øyeplaster har vært tilgjengelig for norske barn, foreldre og ortoptister i over 15 år og er kjent som et av de beste alternativene for sikker lappebehandling.
Beskrivelse

Detaljer

Ortopad øyeplaster er laget av et usedvanlig mykt og pustende fleece-stoff. Lappene består av flere lag, med et lag i midten som blender lyset effektivt og et mykt, behagelig bomulls-stoff på innsiden mot øyet. Lappene festes på utsiden av øyenbryn og rundt hele øyet med et allergivennlig hudlim. Ortopad øyeplaster har vært tilgjengelig for norske barn, foreldre og ortoptister i over 15 år og er kjent som et av de beste alternativene for sikker lappebehandling.

Hver eske Ortopad øyeplaster inneholder 5 ulike motiv, med totalt 50 lapper per eske.

Vi flatpakker hver enkelt pakke for å spare kundene våre for dyr frakt. Gjennom å flatpakke kan vi sende inntil 5 pakker øyeplaster som brevpost (sendes i boblekonvolutt). Normalt vil leveringstiden være 1-3 dager, og du får lappene sendt rett til din postkasse.

Vårt hovedkontor er i Stavanger, og her pakkes/sendes alle ordre hver ukedag. I tillegg distribuerer vi øyeplaster til en rekke spesialister, ortoptister, synssenter og apoteker. Vi fører også en rekke oftalmologiske produkter. For generelle spørsmål, kontakt oss på post@brilleslangen.no.

Ortopad øyeplaster med motiv og hudfarget har samme type hudlim, og den største forskjellen er motivene. Mengden hudlim kan imidlertid variere og våre kunder finner ofte noen spesielle favoritter - både på grunn av motiv og hvordan øyeplaster/hudlim fungerer for dem og deres barn.

Hvis du er ny innen lappebehandling kan vi nevne at Ortopad Motiv og Ortopad Klassisk er noen av våre bestselgere.

I tillegg til Ortopad øyeplaster med motiv har vi også hudfarget og hvite øyeplaster.

Ortopad Hvit har minst mulig mengde hudlim og ekstra perforering, og anbefales for barn/voksne med spesielt sensitiv hud.

Ortopad Hudfarget finnes i størrelse small og large, og har samme type hudlim og materiale som de øvrige Ortopad øyeplaster med motiv. Forskjellen er i hovedsak at de er hudfarget.

Hvert Ortopad øyeplaster er pakket enkeltvis.

 

Størrelsesguide

Vi anbefaler følgende størrelser for barn som skal begynne å bruke Ortopad øyeplaster. Her er noen tips:

  • Ortopad øyeplaster finnes i tre størrelser. Small, Medium, Large.

  • Øyeplaster bør ikke være for lite. Da kan limkanten komme i kontakt med øyenbryn og skape ubehag.

  • Hvis barnet ditt er i grenseland mellom to størrelser kan det være fornuftig å velge den største lappen.

  • Størrelse large anbefales også for voksne.

Ortopad øyeplaster størrelsesguide

 

Video - vanlige spørsmål om Ortopad øyeplaster, størrelse m.m.

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Ortopad Elite Blå