Meny
Meny

Flere visninger

Ortopad Elite Rosa Small

Varekode: O_Elite
Restesalg, spar 20% Utsalg av gammelt design! Elite Rosa er på vei ut av produksjon. Vi selger ut lageret og tar deretter inn nye produkter med nye motiv. Det er derfor bare størrelse small tilgjengelig. Hver eske Ortopad øyeplaster inneholder 5 ulike motiv, med totalt 50 lapper per eske. Ortopad øyeplaster er laget av et usedvanlig mykt og pustende fleece-stoff. Lappene består av flere lag, med et lag i midten som blender lyset effektivt og et mykt, behagelig bomulls-stoff på innsiden mot øyet. Lappene festes på utsiden av øyenbryn og rundt hele øyet med et allergivennlig hudlim. Ortopad øyeplaster har vært tilgjengelig for norske barn, foreldre og ortoptister i 15 år og er kjent som et av de beste alternativene for sikker lappebehandling.

Vanlig pris kr 220,00

Special Price kr 176,00

Beskrivelse

Detaljer

Hver eske Ortopad øyeplaster inneholder 5 ulike motiv, med totalt 50 lapper per eske. Hvert Ortopad øyeplaster er pakket enkeltvis.

Ortopad øyeplaster er laget av et usedvanlig mykt og pustende fleece-stoff. Lappene består av flere lag, med et lag i midten som blender lyset effektivt og et mykt, behagelig bomulls-stoff på innsiden mot øyet. Lappene festes på utsiden av øyenbryn og rundt hele øyet med et allergivennlig hudlim. Ortopad øyeplaster har vært tilgjengelig for norske barn, foreldre og ortoptister i 15 år og er kjent som et av de beste alternativene for sikker lappebehandling.

Vi flatpakker hver enkelt pakke for å spare kundene våre for dyr frakt. Gjennom å flatpakke kan vi sende inntil 5 pakker øyeplaster som brevpost (sendes i boblekonvolutt). Normalt vil leveringstiden være 1-2 dager, og du får lappene sendt rett til din postkasse.

I tillegg til Ortopad øyeplaster med motiv har vi også hudfarget og hvite øyeplaster. Ortopad Hvit har minst mulig mengde hudlim og ekstra perforering, og anbefales for barn/voksne med spesielt sensitiv hud. Ortopad Hudfarget finnes i størrelse small og large, og har samme type hudlim og materiale som de øvrige Ortopad øyeplaster med motiv. Forskjellen er i hovedsak at de er hudfarget.

Vårt hovedkontor er i Stavanger, og her pakkes/sendes alle ordre hver ukedag kl. 13:00. I tillegg distribuerer vi øyeplaster til en rekke spesialister, ortoptister, synssenter og apoteker. Vi fører også en rekke oftalmologiske produkter. For generelle spørsmål, kontakt oss på post@brilleslangen.no.

 

Størrelsesguide

Vi anbefaler følgende størrelser for barn som skal begynne å bruke Ortopad øyeplaster. Her er noen tips:

  • Ortopad øyeplaster finnes i tre størrelser. Small, Medium, Large.

  • Øyeplaster bør ikke være for lite. Da kan limkanten komme i kontakt med øyenbryn og skape ubehag.

  • Hvis barnet ditt er i grenseland mellom to størrelser kan det være fornuftig å velge den største lappen.

  • Størrelse large anbefales også for voksne.

Ortopad øyeplaster størrelsesguide

 

Video - vanlige spørsmål om Ortopad øyeplaster, størrelse m.m.

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Ortopad Elite Rosa Small