Meny
Meny

Flere visninger

Ortopad Hvit

Varekode: O_White
Ortopad hvit 50 pk. Dette er vår mest sensitive lapp. Ortopad Hvit har minst mulig mengde hudlim og ekstra perforering, og anbefales for barn/voksne med spesielt sensitiv hud. Ortopad øyeplaster er laget av et usedvanlig mykt og pustende fleece-stoff. Lappene består av flere lag, med et lag i midten som blender lyset effektivt og et mykt, behagelig bomulls-stoff på innsiden mot øyet. Lappene festes på utsiden av øyenbryn og rundt hele øyet med et allergivennlig hudlim. Ortopad øyeplaster har vært tilgjengelig for norske barn, foreldre og ortoptister i 15 år og er kjent som et av de beste alternativene for sikker lappebehandling.
kr 220,00

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Ortopad øyeplaster er laget av et usedvanlig mykt og pustende fleece-stoff. Lappene består av flere lag, med et lag i midten som blender lyset effektivt og et mykt, behagelig bomulls-stoff på innsiden mot øyet. Lappene festes på utsiden av øyenbryn og rundt hele øyet med et allergivennlig hudlim. Ortopad øyeplaster har vært tilgjengelig for norske barn, foreldre og ortoptister i over 15 år og er kjent som et av de beste alternativene for sikker lappebehandling.

Vi flatpakker hver enkelt pakke for å spare kundene våre for dyr frakt. Gjennom å flatpakke kan vi sende inntil 5 pakker øyeplaster som brevpost (sendes i boblekonvolutt). Normalt vil leveringstiden være 1-2 dager, og du får lappene sendt rett til din postkasse.

Vårt hovedkontor er i Stavanger, og her pakkes/sendes alle ordre hver ukedag kl. 13:00. I tillegg distribuerer vi øyeplaster til en rekke spesialister, ortoptister, synssenter og apoteker. Vi fører også en rekke oftalmologiske produkter. For generelle spørsmål, kontakt oss på post@brilleslangen.no.

Hvert Ortopad øyeplaster er pakket enkeltvis.

 

Størrelsesguide

Vi anbefaler følgende størrelser for barn som skal begynne å bruke Ortopad øyeplaster. Her er noen tips:

  • Ortopad øyeplaster finnes i tre størrelser. Small, Medium, Large.

  • Øyeplaster bør ikke være for lite. Da kan limkanten komme i kontakt med øyenbryn og skape ubehag.

  • Hvis barnet ditt er i grenseland mellom to størrelser kan det være fornuftig å velge den største lappen.

  • Størrelse large anbefales også for voksne.

Ortopad øyeplaster størrelsesguide

 

Video - vanlige spørsmål om Ortopad øyeplaster, størrelse m.m.

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Ortopad Hvit