Meny
Meny

Flere visninger

Ortopad Klassisk, Blå boks

Varekode: O_Classic_Boys
Vi gleder oss over at Ortopad klassisk nå er blitt bambuslapper! Bambuslappene er mer hudvennlige enn bomull og er mer bærekraftige. Hver eske Ortopad øyeplaster inneholder 5 ulike motiv, med totalt 50 lapper per eske. Ortopad øyeplaster er laget av et usedvanlig mykt og pustende stoff. Lappene består av flere lag, med et lag i midten som blender lyset effektivt og et mykt, behagelig bambus-stoff på innsiden mot øyet. Lappene festes på utsiden av øyenbryn og rundt hele øyet med et allergivennlig hudlim. Øyeplaster som sitter limt på huden er det beste alternativet innenfor lappebehandling. Dette fordi det ikke slipper inn lys og øyet blir koblet helt ut.
kr 220,00

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Hver eske Ortopad øyeplaster inneholder 5 ulike motiv, med totalt 50 lapper per eske. Hvert Ortopad øyeplaster er pakket enkeltvis.

Ortopad øyeplaster er laget av et usedvanlig mykt og pustende bambus-stoff. Lappene består av flere lag, med et lag i midten som blender lyset effektivt og et mykt, behagelig bambus-lag på innsiden mot øyet. Lappene festes på utsiden av øyenbryn og rundt hele øyet med et allergivennlig hudlim. Ortopad øyeplaster har vært tilgjengelig for norske barn, foreldre og ortoptister i 15 år og er kjent som et av de beste alternativene for sikker lappebehandling.

Vi flatpakker hver enkelt pakke for å spare kundene våre for dyr frakt. Gjennom å flatpakke kan vi sende inntil 5 pakker øyeplaster som brevpost (sendes i boblekonvolutt). Normalt vil leveringstiden være 2 dager, og du får lappene sendt rett til din postkasse.

Vårt hovedkontor er i Stavanger, og her pakkes/sendes alle ordre hver ukedag. I tillegg distribuerer vi øyeplaster til en rekke spesialister, ortoptister, synssenter og apoteker. Vi fører også en rekke oftalmologiske produkter. For generelle spørsmål, kontakt oss på post@brilleslangen.no.

 

Størrelsesguide

Vi anbefaler følgende størrelser for barn som skal begynne å bruke Ortopad øyeplaster. Her er noen tips:

  • Ortopad øyeplaster finnes i tre størrelser. Small, Medium, Large.

  • Øyeplaster bør ikke være for lite. Da kan limkanten komme i kontakt med øyenbryn og skape ubehag.

  • Hvis barnet ditt er i grenseland mellom to størrelser kan det være fornuftig å velge den største lappen.

  • Størrelse large anbefales også for voksne.

Ortopad øyeplaster størrelsesguide

 

Video - vanlige spørsmål om Ortopad øyeplaster, størrelse m.m.

Ortopad øyeplaster sitter godt på huden for å sikre lystetthet og dermed god effekt av behandling. Fordi alle barn har forskjellig hud og noen har litt tørr hud, kan man lime lappen på hånden en gang før en limer rundt øyet for minske effekten på limet dersom den sitter for fast. 

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Ortopad Klassisk, Blå boks