Meny
Meny

Flere visninger

Ortopad Mix Enhjørning 20 stk.

Varekode: ortopadmix_enhjørning
Ortopad Mix Enhjørning hører til vår nye Plukk&Mix serie. Disse øyeplastrene er laget av bambus istedefor bomull og er derfor enda mer sensitiv på huden. Lappene består av flere lag, med et lag i midten som blender lyset effektivt og et mykt, behagelig bambus-stoff på innsiden mot øyet. Lappene festes på utsiden av øyenbryn og rundt hele øyet med et allergivennlig hudlim. Ortopad øyeplaster har vært tilgjengelig for norske barn, foreldre og ortoptister i over 15 år og er kjent som det beste alternativene for sikker lappebehandling.
kr 88,00

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Ortopad Mix er laget av bambus! Lappene består av flere lag, med et lag i midten som blender lyset effektivt samt et mykt og behagelig bambus-stoff på innsiden mot øyet. Lappene festes på utsiden av øyenbryn og rundt hele øyet med et allergivennlig hudlim. Ortopad øyeplaster har vært tilgjengelig for norske barn, foreldre og ortoptister i over 15 år og er kjent som det beste alternativet for sikker lappebehandling.

Ortopad Mix kommer i pakker med 20 stk øyeplaster i hver. Kjøp tre valgfrie pakker eller mer. Normalt vil leveringstiden være 1-3 dager, og du får lappene sendt rett til din postkasse.

Vårt hovedkontor er i Stavanger, og her pakkes/sendes alle ordre hver ukedag. I tillegg distribuerer vi øyeplaster til en rekke spesialister, ortoptister, synssenter og apoteker.

I tillegg til Ortopad øyeplaster med motiv har vi også hudfarget og hvite øyeplaster. Ortopad Hvit har minst mulig mengde hudlim og ekstra perforering, og anbefales for barn/voksne med spesielt sensitiv hud.

Hvert Ortopad øyeplaster er pakket enkeltvis.

 

Størrelsesguide

Vi anbefaler følgende størrelser for barn som skal begynne å bruke Ortopad øyeplaster. Her er noen tips:

  • Ortopad øyeplaster finnes i tre størrelser. Small, Medium, Large/Regular.

  • Øyeplaster bør ikke være for lite. Da kan limkanten komme i kontakt med øyenbryn og skape ubehag.

  • Hvis barnet ditt er i grenseland mellom to størrelser kan det være fornuftig å velge den største lappen.

  • Størrelse large anbefales også for voksne.

Ortopad øyeplaster størrelsesguide

 

Video - vanlige spørsmål om Ortopad øyeplaster, størrelse m.m.

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Ortopad Mix Enhjørning 20 stk.