Meny
Meny

Flere visninger

Ortopad Soft lilla

Varekode: O_Soft_Girls
Hver eske Ortopad øyeplaster inneholder 5 ulike motiv, med totalt 50 lapper per eske. Ortopad øyeplaster er laget av et usedvanlig mykt og pustende fleece-stoff. Lappene består av flere lag, med et lag i midten som blender lyset effektivt og et mykt, behagelig bomulls-stoff på innsiden mot øyet. Lappene festes på utsiden av øyenbryn og rundt hele øyet med et allergivennlig hudlim. Ortopad øyeplaster har vært tilgjengelig for norske barn, foreldre og ortoptister i 15 år og er kjent som et av de beste alternativene for sikker lappebehandling.
kr 220,00

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Hver eske Ortopad øyeplaster inneholder 5 ulike motiv, med totalt 50 lapper per eske. Hvert Ortopad øyeplaster er pakket enkeltvis.

Ortopad øyeplaster er laget av et usedvanlig mykt og pustende fleece-stoff. Lappene består av flere lag, med et lag i midten som blender lyset effektivt og et mykt, behagelig bomulls-stoff på innsiden mot øyet. Lappene festes på utsiden av øyenbryn og rundt hele øyet med et allergivennlig hudlim. Ortopad øyeplaster har vært tilgjengelig for norske barn, foreldre og ortoptister i 15 år og er kjent som et av de beste alternativene for sikker lappebehandling.

Vi flatpakker hver enkelt pakke for å spare kundene våre for dyr frakt. Gjennom å flatpakke kan vi sende inntil 5 pakker øyeplaster som brevpost (sendes i boblekonvolutt). Normalt vil leveringstiden være 1-2 dager, og du får lappene sendt rett til din postkasse.

I tillegg til Ortopad øyeplaster med motiv har vi også hudfarget og hvite øyeplaster. Ortopad Hvit har minst mulig mengde hudlim og ekstra perforering, og anbefales for barn/voksne med spesielt sensitiv hud. Ortopad Hudfarget finnes i størrelse small og large, og har samme type hudlim og materiale som de øvrige Ortopad øyeplaster med motiv. Forskjellen er i hovedsak at de er hudfarget.

Vårt hovedkontor er i Stavanger, og her pakkes/sendes alle ordre hver ukedag kl. 13:00. I tillegg distribuerer vi øyeplaster til en rekke spesialister, ortoptister, synssenter og apoteker. Vi fører også en rekke oftalmologiske produkter. For generelle spørsmål, kontakt oss på post@brilleslangen.no.

 

Størrelsesguide

Vi anbefaler følgende størrelser for barn som skal begynne å bruke Ortopad øyeplaster. Her er noen tips:

  • Ortopad øyeplaster finnes i tre størrelser. Small, Medium, Large.

  • Øyeplaster bør ikke være for lite. Da kan limkanten komme i kontakt med øyenbryn og skape ubehag.

  • Hvis barnet ditt er i grenseland mellom to størrelser kan det være fornuftig å velge den største lappen.

  • Størrelse large anbefales også for voksne.

Ortopad øyeplaster størrelsesguide

 

Video - vanlige spørsmål om Ortopad øyeplaster, størrelse m.m.

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Ortopad Soft lilla