Brilleslangen
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Bruksanvisning

For å sikre gode behandlingsresultater, bruk Ortopad plaster som følger: 

  • Først, vask med vann og tørk huden rundt øyet som skal ha på plasterlapp
  • Åpne forsiktig en individuelt pakket lapp og fjern papir fra lim
  • Lukk begge øyne forsiktig og hold ansiktsmuskulatur avslappet. Ikke lukk øyne tett og anstrengt.
  • Plasser øyeplasteret rett på det øyet som skal bli plastret, med den minste enden mot nesen. For best resultat er det veldig viktig å ha lappens lysbeskyttelse (senter av lappen) midt over øyet
  • Forsiktig press lappen på plass. Stryk lett over lappen noen ganger og spesielt ved nesesiden. Limen til Ortopad har en spesiell temperatursensitiv klebning som virker best ved kroppstemperatur.
  • Ha på lappen så lenge som din behandler har foreskrevet
  • Ved fjerning av lapp: Fjern forsiktig endene av lappen først og dra lappen forsiktig av huden.

 

Brilleslangens tips for barn i Norge:

På vinterstid har vi i Norge et kaldt og hardt vær, spesielt i øst og nord. Da er ofte huden hos barn tørr og trenger ekstra fuktighet for at ikke lappen skal sitte for hardt fast. Brilleslangen anbefaler å smøre huden med litt fuktighetskrem etter behandling for å opprettholde fuktigheten. Lappen kan også dynkes med vann et par minutter før den tas av for å gjøre prosessen mer behagelig. 

Sommerstid er huden naturlig fetere og i tillegg ofte smørt med mye solkrem som inneholder fett. Dersom det er vanskelig å feste lappen er det ekstra viktig å vaske med litt godt og varmt vann (ikke for varmt!) før lappen blir satt på for å fjerne fett. Det kan også være lurt å gjennomføre lappebehandligen på en tid på døgnet der barnet ikke svetter eller er varm/klam i huden. 

Lykke til med behandlingen!

 

Trykk ENTER for å søke