Brilleslangen
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

I 2004 grunnla gründeren Roar Voll Brilleslangen i hjertet av Stavanger med en brennende lidenskap for å bygge en  meningsfulle nettbutikk. Fra vår begynnelse som distributør av Ortopad og medisinske produkter, har vi alltid hatt en større visjon. I dag er Brilleslangen mer enn bare en bedrift – vi er en lidenskapelig talsperson for god synshelse og velvære.

Gjennom årene har vår reise brakt oss til dagens mål: Å levere en førsteklasses nettbutikk som tilbyr øyeplaster, spesialbriller og produkter som gir livet ditt en ekstra dimensjon. Under ledelsen til Irene B. Sæther, med røtter i bistand og ungdomsorganisasjoner, har vi utvidet vår horisont betydelig. Med over to tiår med erfaring i å lede en ungdomsorganisasjon i Romania, og støtte barn og unge med ulike behov, bringer Irene sin ekspertise som sykepleier, livscoach og med en mastergrad i Interkulturelt arbeid.

Brilleslangen symboliserer Irenes engasjement for barn og unge. Vi er mer enn en bedrift – vi er en plattform for positiv forandring. Med et varmt hjerte og ansvarlig holdning ønsker vi å inspirere og assistere. Hos oss finner du ikke bare produkter; du finner en pålitelig partner som gir betydning til hver positiv handling.

Vår historie er preget av lidenskap, dedikasjon og en vilje til å gjøre en forskjell. Med Roar Volls grunnleggervisjon i ryggen og Irene B. Sæthers ledelse, ser vi frem til å fortsette å skape en positiv innvirkning på synshelse og velvære for alle aldre.

 

Trykk ENTER for å søke